MLAZNI BETON - MOKRA PROCEDURA

SPRAYMEC ALPHA 30

Normet
Normet Alpha 30

Opis

Spraymec Alpha 30 je dizelsko hidraulična mobilna prskalica za beton dizajnirana za tunelske profile do 7 m visine i 9 m širine. Maksimalni uzdužni domet prskanja je 3 m.

Nova betonska pumpa NSP 30 ima teoretski maksimalni kapacitet pumpanja od 30 m³/h. Sistem za doziranje akceleratora Alpha 30 koristi peristaltičku pumpu i ima dva rezervoara od nehrđajućeg čelika ukupnog volumena od 420 litara.

Alpha 30 može biti opremljen radijskim ili žičanim sustavom daljinskog upravljanja za kontrolu kretanja i rotacije ruke i mlaznice, kao i doziranje akceleratora i upravljanje pumpe za beton.

Kako bi se olakšalo manevrisanje u uskim tunelima, Alpha 30 ima pogon na četiri točka. Posjeduje tekućinom hlađeni dizelski motor s turbo punjenjem od 120 kW koji zadovoljava propise Tier III.

Nadstrešnica za rukovatelja na Alpha 30 odobrena je za FOPS i ROPS.

Standardna oprema uključuje sistem za suzbijanje požara Fogmaker. Dodatna oprema za Alpha 30 je visokotlačni sistem za pranje sa rezervoarom za vodu od 300 litara od nehrđajućeg čelika, rezervni točak i žičani daljinski upravljač plus kabel.

Brošure